Társkereső Szekszárd

jegyezz meg

Társkeresés Szekszárdon (Tolna)

Szekszárdi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 359 társkereső tag vár rád Szekszárd és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Szekszárd egy Tolna megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Szekszárd és környékéről:

Csilla
62 éves
Szekszárd

Eljön néha a változtatás ideje. Tudom,hogy nálam jön ez az időszak.Készülök rá és keresem azt aki ezen az úton társam lehet.
Eva
61 éves
Szekszárd

173 cm magas vagyok 73 kg inkább vékony testalkatú sajnos 2 és fél éve özvegy nagyon szép 40 éves házasság után .Hajam színe barna színe szintén barna 60. - 62 éves korú önmagára igényes urat keresek tartós kapcsolat céljából . Rossz egyedül
Gyöngyi
36 éves
Szekszárd

Saját vállalkozásom minden percem leköti, de nagyon rossz egyedül és annyira jó lenne egy olyan partnert keresnem, akivel minden szabad percem el tudnám tölteni.
Anna
45 éves
Szekszárd

Szia! 45 éves egyedülálló vagyok,1 felnőtt gyermekem van.Szeretem a vidám,jó humorú emberek társaságát,mert én is ilyen vagyok! Nem kalandot keresek ,tartós kapcsolatot szeretnék!
Mária
67 éves
Szekszárd

Szeretném megismerni egy tisztességes, őszinte férfit. Kizárólag független, önmagára és környezetére igényes , intelligens párom,lelki társam keresem. Szeretek kirándulni, táncolni. Egyetlen káros szenvedélyem a dohányzás.
Réka
39 éves
Szekszárd

AZ életet igazán csak akkor élvezhetjük, ha van, akivel ezt az élvezetet megoszthatjuk...............
Györgyi
56 éves
Szekszárd

Mindent szeretek ami felvidít, kikapcsol, szórakoztat. Társat keresek akivel mindezt átélhetem és nem menekül egy két hónap után ...
Edit
49 éves
Szekszárd

Örök optimista, vidám, természet kedvelő vagyok. Szeretek sütni, főzni, hobbim kerékpározás, nő torna egy jó kis csapatban.
Bojtorján15
57 éves
Szekszárd

Marianna
24 éves
Szekszárd

Azért vagyok itt, hogy megismerkedjek egy szimpatikus, kedves fiatalemberrel, fontos, hogy korban hozzám illő legyél. Keress ha szimpatikus vagyok neked


Párkereső urak

Társkereső urak Szekszárd és környékéről:

Árpád
25 éves
Szekszárd

Szekszárdi saját egzisztenciával, sok-sok szeretettel, keresem páromat, társamat, kedvesemet:18-3o-év között!! Szeretem a sportot, síelek és motorozok szabadidőmben. Köszönöm:Árpád.
JOSEK
69 éves
Szekszárd

Jókai Anna: Szegény Magyarország Ötvenhat lyukas zászlaján a címer pusztán ragtapasz; mára kilyukadt a haza is: közepén halt meg a vigasz. A nemzet körös-körülre átköltözött, ő tart össze minket: az üldözött. Vagyunk: foszló anyagban cérna sor...
László
60 éves
Szekszárd

Komoly, tartós párkapcsolatot keresek. Vidám természetű vagyok, szeretem az olvasást és az utazást. Ismerkedjünk meg.
Tamás
45 éves
Szekszárd

Álarc nélkül:-) A boldogságot a szerelmet és a nyugalmat szeretném megtalálni! A személyes találkozás híve vagyok!!
Tibor
37 éves
Szekszárd

Egyszer élünk,túl rövid az élet.Lehet pont itt található a nagyszerelem,hiszek benne, hogy valaki megtalálhatja újra a boldogságot!
Józsi
47 éves
Szekszárd

Hogy is szól a Hooligans nóta? " Asszony nélkül minden férfi fél ember csupán!" Szerintem ebben van valami, ezért regisztráltam én is erre az oldalra. Vagyis csak komoly és hosszútávú kapcsolatban gondolkodom. Ja és hogy, a fenti idézet igaz - e megfordítva? Azt a kedves hölgyekn...
József
47 éves
Szekszárd

Szia !!! Én már jártam itt ,kisebb nagyobb sikerel .Megprobálom megint hátha most sikerül párt találnom.Magamrol élet vidám srác vagyok.
Palkó
64 éves
Szekszárd

Szekszárdi 175.77.65 éves fiatalos ffi. vagyok.Párom keresem ,akivel hasonlóak a kedvteléseink,gondolkodásunk,és szeretet az alap a kapcsolatban.Nem a tökéletes Nőt keresem,csak a hozzám hasonlót,egy arányos alkatú,nem cigiző Hölgy személyében.Érdeklődési köreim: kertészkedés,utazás,új ismeretek ...
lacosz
61 éves
Szekszárd

50 évesen szeretném újra kezdeni az életemet, új társsal. Tisztesség, őszinteség becsületesség, csak ennyit kérek. Csak az tud élni, ki mindig nevet, Kiből kicsordul minden szeretet Kinek lelke élettől vidám, Ki himnuszt zeng az ég hajnalán Ki minden könnyből virágot szakaszt, Mind...
Norbert
32 éves
Szekszárd

Üdv! Szeretnek ismerkedni környekbeli hölgyekkel:) Magamról: szeretek futni, focizni, olvasni, koncertekre járni. Van egy kutyusom, így fontos, hogy szeresd az állatokat.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet hogy egymásra találhattunk ezen az oldalon.Mindketten egy hosszú kapcsolaton voltunk túl.Zoli már júniusban,én pedig szeptemberben regisztráltam.

tovább


társkereső sikertörténet

62 éves vagyok, 10 éve rokkant nyugdíjas. Egy hosszadalmas betegségnek köszönhetően kényszerültem nyugdíjba, pont akkor, amikor 30 évnyi házasság után a férjemet is eltemettem.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy nektek köszönhetően így 40 évesen megtaláltuk egymást. Én egy váláson túl, és egy kislány anyukájaként úgy gondoltam, nekem már nem terem babér.

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://etsz.parom.hu/tarskereso/szekszard
Nyomtatás dátuma: 2021-04-17 00:43:09