Társkereső Székesfehérvár

jegyezz meg

Társkeresés Székesfehérvárott (Fejér)

Székesfehérvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1031 társkereső tag vár rád Székesfehérvár és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Társkeresés Székesfehérváron

Székesfehérváron élsz és még nincs párod? Ne aggódj, hiszen az egykori Alba Regia, a Közép-Dunántúli régió központja Magyarország egyik legnagyobb városa. Ráadásul mivel Budapesthez, a Velencei-tóhoz és a Balatonhoz egyaránt közel fekszik, a fehérvári társkeresők meglehetősen jó helyzetben vannak. Hiszen ilyen szomszédsággal jóval nagyobb merítésből válogathatsz, mint ha csak a saját, százezer fős városodra kéne leszűkíteni a párkeresést, a fővárosba akár egy rapidrandira is könnyen felugorhatsz.
A kérdés persze, hogy ki mennyire hajlandó kimozdulni megszokott környezetéből. A tapasztalatok szerint sokkal több komoly kapcsolat születhetne minden társkereső alkalmazás segítségével, ha a távolságok terén megengedőbbek lennének a társkereső nők és társkereső férfiak egyaránt. Az ismerkedés jóval egyszerűbb lenne, ha nem mindenki csakis a helyi társkereső felhozatalból válogatna a beszélgetős oldalakon.
Az ingyenes társkereső regisztráció nem egy bonyolult dolog, csajok és pasik százezreinek sikerült már, és még az ideális jelöltre vonatkozó paramétereket sem nehéz kitölteni, mindegy, hogy keresztény társkeresés a cél, esetleg direkt elvált vagy özvegy társkeresők között nézelődnél, bármilyen korosztályban.
Fehérváriként azért is szerencsésnek érezheted magad, mert ha sikerül a mobilos társkeresőn egy szimpatikus jelöltet találnod, jobbnál jobb randi helyek közül válogathatsz a saját városodban.

A szerelem vára

Mi bizonyíthatná jobban a szerelmet, mint egy 40 éven át készülő, saját kezűleg épített vár? Bory Jenő székesfehérvári építészmérnök és szobrászművész a hitvesi szeretetnek állított emléket tündérmesei hangulatú, grandiózus művével - ma a Bory-vár kétségtelenül Fehérvár (ha nem az ország) legeslegromantikusabb látnivalója. Nem csak egyetlen randira alkalmas hely; fantasztikus atmoszférájával, tavasszal virágpompás kertjével állandó ábrándozásra csábít. Minden kis zugban, minden apró részletben újra és újra fel lehet fedezni valami újdonságot - az alkotó nem tervek alapján dolgozott, mindig az ihletét követte. Hét torony, harminc helyiség, kazamata és kilátótorony is van benne, a Százoszlopos udvarban összeszámolni is nehéz a szobrokat. A domborművek, mozaikok, üvegfestmények, falfülkék, kerti kutak és íves átjárók rengetege egy külön világ, ahol minden kődarabban érződik a szeretet. A vár egyébként a Guinness-rekordok könyvében is helyet kapott: ez a világ legnagyobb olyan építménye, amit egy ember egyedül, saját két kezével épített fel. Egy ilyen szerelmi zálogot nehéz felülmúlni, szóval randipartnereddel jobb az elején tisztázni, hogy a későbbiekben számíthat-e hasonló kaliberű ajándékra.

A szerelem ideje

Az idő drága és kár elvesztegetni - ezt az alapigazságot leginkább talán az ötven-hatvan feletti társkeresők veszik komolyan. Fehérváron két olyan hely is van, amely az idő múlására és szépségére egyszerre emlékeztet. A Kossuth udvaron lévő Óramúzeum talán nem mindenki szívét dobogtatja meg, ám a különleges, 24 órás beosztású számlapot viselő Órajáték mesés látványa és harangjátéka, na meg a mellette lévő félreeső kis zug viszont biztosan.

A pontos idő a városban 1960 óta a nevezetes Virágóra számlapján is követhető. Minden évben tavasztól őszig színpompás virágok tengere veszi körbe az Országzászló téren a földbe süllyesztett, hatalmas óramutatókat. A számlap mellett mindig a pontos dátum is látható virágokból kirakva - a kertészek ezen a részen emiatt minden nap újra átültetik a növényeket.

Királyi programok

Fejér megye székhelye a középkorban kizárólagos magyar koronázóváros volt, Mátyás király második feleségét, Aragóniai Beatrixet is itt koronázták királynővé - nem mellesleg hetedhét országra szóló királyi esküvő is javarészt itt zajlott. Ha épp a Királyi Napok összművészeti fesztivál zajlik, akkor nem is kérdés, hogy a belvárosban ide kell a randit megbeszélni, de a Fő utca az év többi napján is tökéletes kiindulópont; hangulatos kávézóival, változatos rendezvényeivel mindig kínál valami érdekes elfoglaltságot.
A köznyelvben Országalma - hivatalosan Fehérvári jog - nevű szobor, amely annak állít emléket, hogy Szent István szabad királyi várossá nyilvánította Székesfehérvárt, a Püspöki Palota és Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeum között látható. Ugyanezen a téren áll a Városháza is, ahol a Szent Korona hiteles másolatát őrzik.

További kiváló randi helyek Székesfehérváron

A Hiemer-ház rendkívül különleges épületegyüttes a belvárosban, három középkori eredetű épület alkotja. Szépségén kívül két másik szempontból is fontos esetünkben: egyrészt remek randiprogramot kínál itt a messze földön híres Hetedhét Játékmúzeum, másrészt pedig ez az épület ad otthont a házasságkötő teremnek is, jó ha tudjátok...

A Palotavárosi Skanzen város a városban: a lakótelepek árnyékában a 18. század hangulatát őrző Rác utca épületei a hagyományos szerb-rác népi építészeti jellegzetesséket vonultatják fel. Az egykor kézműveseiről és iparosairól híres városrész hajdani életéről rengeteg érdekesség kiderül a Palotavárosi Emlékek kiállításon a 11-es számú házban, amelyben még az eredeti berendezés látható.

Sétálós időben az Öreghegy szélén álló Aranybulla Emlékmű és a hozzá vezető fasor ideális helyszín a romantikus hangulathoz akár este is, és ugyanez igaz a Palotavárosi tavak nyugodt partszakaszaira, a harangjátékos Rózsaligetre, a Csónakázó-tóra a kis szigettel és a Háromágú emlékmű környékére is.

Rövid ismertető


Székesfehérvár egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Székesfehérvár és környékéről:

Andi
51 éves
Székesfehérvár

Szia Szeretném ha végre rám találna a boldogság egy olyan ember személyében aki értékelni tudja a lelkemet és tisztel és megbecsül és nem csak természetesnek veszi hogy ott vagyok
angéla
45 éves
Székesfehérvár

NŐ-BŐL VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!ERŐS EGYÉNISÉG TÚL ŐSZINTE, MEGHALLGATOM A PÁROM DE ÖRÜLÖK HA AZ VAN AMIT ÉN AKAROK. DE AZ A JÓ SZÁMOMRA HA MINDENKI BOLDOG A CSALÁDOMBA.
Ancsi425
35 éves
Székesfehérvár

Éva
57 éves
Székesfehérvár

Független,dolgozó nő vagyok.Lelki társat keresek.Akivel szépek az együttöltött hétköznapok is,nem csak az ünnepek..Őszinte és erkölcsös vagyok..Hasonló társamat keresem.Rendezett körülmények között élek..Mindenben meglátom a szépet..
orchidea24
59 éves
Székesfehérvár

Barátságos, karcsú, elvált, modern gondolkodású fehérvári nő vagyok, rendezett anyagiakkal. Külkereskedelmi Főiskolát végeztem. Megbízható, kulturált, nem dohányzó férfit keresek tartós kapcsolatra. Hobbi: kertészkedés, nyelvek
Kati
68 éves
Székesfehérvár

65éves,fiatalos,magányos,egyedülálló nő vagyok.Őszinte,ápolt,kedves,jólelkű,egyszerű,intelligens társamat keresem,komoly kapcsolatra.Zene-,természet kedvelő,szintén magányos,egyedülálló Úr személyében.Kis testi hiba nem lehet akadály.(Együtt egymásért.) "Éltem,ahogy más, egyszerű napokon,...
Kati
71 éves
Székesfehérvár

Megbizható fiatalos nő vagyok. Kapcsolatot keresek, de nem minden áron! Szeretem, a tartalmas beszélgetéseket, jó könyveket, filmeket.Szívesen kirándulok, kocsit vezetek, zenét hallgatok. Fontos számomra az egészséges életmód! Ha vonzóak leszünk egymásnak, mindent elmondok magamról, az első...
Erzsike
55 éves
Székesfehérvár

Fiatalos vagyok testalkatban és mentálisan, a szívemben pedig örök fiatalság lakik. Velem elindulhatsz hegyet mászni, kerékpározni, de szívesen táncolnék egy életen át Veled, ha Te is így érzed. Szeretek beszélgetni, széles az érdeklődésem. Készen állok, hogy megismerjelek és elfogadjalak,...
Györgyi
50 éves
Székesfehérvár

Komoly kapcsolatot keresek,őszinte,tartalmas beszélgetésekkel, időtöltéssel. Remélem, van még remény!
Csilla
51 éves
Székesfehérvár

Szeretek kirándulni, sétálni, bicajozni és fotózni.. Wellnesselni... Persze ha az időm engedi Őszinte, megbízható társamat keresem..


Párkereső urak

Társkereső urak Székesfehérvár és környékéről:

Laci
55 éves
Székesfehérvár

Sziasztok lányok asszonyok barátnöt hosszútávu kapcsolatot keresek szeretem a természetet a kirándulásokat az éttermeket a sétát
Feri
47 éves
Székesfehérvár

László
52 éves
Székesfehérvár

Jól szituált férfinak tartanak, akinek helyén van az esze és a szíve. Nekem nem a felszín számít, hanem ami alatta van. Jellemző rám a pozitív gondolkodás és szeretem ha rendezettek körülöttem a dolgok. Általában hosszú távra tervezek. Azt vallom, hogy: "Nem múlhat el nap nevetések nélkül.&q...
Zoltán
41 éves
Székesfehérvár

Teljesen normális átlagos férfi vagyok.Ez nézőpont kérdése de én ezt gondolom magamról.Keresek egy 25-40 év közötti nőt aki szívesen megismerne engem.Alapvetően jókedvű ember vagyok komoly gondolkodással.
Zsolt
52 éves
Székesfehérvár

A szavak csak szavak, a tettek beszédesebbek. Sokra tartom az őszinteséget. Az első találkozásnál kiderül, lesz-e folytatás..
András
80 éves
Székesfehérvár

szeretek kirándulni utazni túrázni szórakozni táncolni zenét hallgatni fúvosokat is kerékpározni mozi és színház látogatás sportesemények kiállítások fürdőket is kedvelem.Olyan társat keresek aki a leirtakal részben tud azonosulni.
Péter
47 éves
Székesfehérvár

Nehéz olyat írni, ami itt megállja a helyét! És remélhetőleg nem is e pár sor alapján fogod eldönteni, hogy meg akarsz-e ismerni. Könnyű lenne azt mondani: szép, okos, kedves, stb. vagyok...de minden viszonyítás kérdése. Ismerj meg és Te döntsd el milyen vagyok! Azt azért elárulom, nem szoktak ...
Tamás
41 éves
Székesfehérvár

Gyűlölöm azt, aki telt kupa mellett, bort iszogatván, háborut emleget és lélekölő viadalt. S kedvelem azt, aki bölcs és Aphrodité meg a Múzsák szép adományairól zengve szeretni tanít.
Tibor
62 éves
Székesfehérvár

Rendezett anyagi körúlmények között élek Székesfehérvár közelében, a szülőfalumban. Független vagyok. 3 nagykorú gyerekem és - bő egy éve - csodálatos unokám van. Kormánytisztviselőként dolgozom a fővárosban, napi - nagyon sok időt elvevő - tömegközlekedéses munkábajárással. Szabadidőmben sokat...
Tibor
67 éves
Székesfehérvár

Azt gondolom, alapvetően egy normális, egyszerű, de teljes életet élő férfi vagyok. Szeretem az életet, szívesen időzök hozzám közelállók, barátok körében. Szeretem a napfényt, a természetet.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy igazi társat találni a mai világban nagyon nehéz dolog. Főként akkor, ha valaki olyan zárkózottan éli az életét, mint ahogy én is.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy nektek köszönhetően így 40 évesen megtaláltuk egymást. Én egy váláson túl, és egy kislány anyukájaként úgy gondoltam, nekem már nem terem babér.

tovább


társkereső sikertörténet

2008 Decemberében ismerkedtünk meg a párom.hu társkereső oldalon. Úgy találtuk meg egymást, hogy Magyarországon kívül élőket kerestünk.

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://etsz.parom.hu/tarskereso/szekesfehervar
Nyomtatás dátuma: 2021-04-17 01:22:36