Társkereső Székesfehérvár

jegyezz meg

Társkeresés Székesfehérvárott (Fejér)

Székesfehérvári párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 1036 társkereső tag vár rád Székesfehérvár és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Társkeresés Székesfehérváron

Székesfehérváron élsz és még nincs párod? Ne aggódj, hiszen az egykori Alba Regia, a Közép-Dunántúli régió központja Magyarország egyik legnagyobb városa. Ráadásul mivel Budapesthez, a Velencei-tóhoz és a Balatonhoz egyaránt közel fekszik, a fehérvári társkeresők meglehetősen jó helyzetben vannak. Hiszen ilyen szomszédsággal jóval nagyobb merítésből válogathatsz, mint ha csak a saját, százezer fős városodra kéne leszűkíteni a párkeresést, a fővárosba akár egy rapidrandira is könnyen felugorhatsz.
A kérdés persze, hogy ki mennyire hajlandó kimozdulni megszokott környezetéből. A tapasztalatok szerint sokkal több komoly kapcsolat születhetne minden társkereső alkalmazás segítségével, ha a távolságok terén megengedőbbek lennének a társkereső nők és társkereső férfiak egyaránt. Az ismerkedés jóval egyszerűbb lenne, ha nem mindenki csakis a helyi társkereső felhozatalból válogatna a beszélgetős oldalakon.
Az ingyenes társkereső regisztráció nem egy bonyolult dolog, csajok és pasik százezreinek sikerült már, és még az ideális jelöltre vonatkozó paramétereket sem nehéz kitölteni, mindegy, hogy keresztény társkeresés a cél, esetleg direkt elvált vagy özvegy társkeresők között nézelődnél, bármilyen korosztályban.
Fehérváriként azért is szerencsésnek érezheted magad, mert ha sikerül a mobilos társkeresőn egy szimpatikus jelöltet találnod, jobbnál jobb randi helyek közül válogathatsz a saját városodban.

A szerelem vára

Mi bizonyíthatná jobban a szerelmet, mint egy 40 éven át készülő, saját kezűleg épített vár? Bory Jenő székesfehérvári építészmérnök és szobrászművész a hitvesi szeretetnek állított emléket tündérmesei hangulatú, grandiózus művével - ma a Bory-vár kétségtelenül Fehérvár (ha nem az ország) legeslegromantikusabb látnivalója. Nem csak egyetlen randira alkalmas hely; fantasztikus atmoszférájával, tavasszal virágpompás kertjével állandó ábrándozásra csábít. Minden kis zugban, minden apró részletben újra és újra fel lehet fedezni valami újdonságot - az alkotó nem tervek alapján dolgozott, mindig az ihletét követte. Hét torony, harminc helyiség, kazamata és kilátótorony is van benne, a Százoszlopos udvarban összeszámolni is nehéz a szobrokat. A domborművek, mozaikok, üvegfestmények, falfülkék, kerti kutak és íves átjárók rengetege egy külön világ, ahol minden kődarabban érződik a szeretet. A vár egyébként a Guinness-rekordok könyvében is helyet kapott: ez a világ legnagyobb olyan építménye, amit egy ember egyedül, saját két kezével épített fel. Egy ilyen szerelmi zálogot nehéz felülmúlni, szóval randipartnereddel jobb az elején tisztázni, hogy a későbbiekben számíthat-e hasonló kaliberű ajándékra.

A szerelem ideje

Az idő drága és kár elvesztegetni - ezt az alapigazságot leginkább talán az ötven-hatvan feletti társkeresők veszik komolyan. Fehérváron két olyan hely is van, amely az idő múlására és szépségére egyszerre emlékeztet. A Kossuth udvaron lévő Óramúzeum talán nem mindenki szívét dobogtatja meg, ám a különleges, 24 órás beosztású számlapot viselő Órajáték mesés látványa és harangjátéka, na meg a mellette lévő félreeső kis zug viszont biztosan.

A pontos idő a városban 1960 óta a nevezetes Virágóra számlapján is követhető. Minden évben tavasztól őszig színpompás virágok tengere veszi körbe az Országzászló téren a földbe süllyesztett, hatalmas óramutatókat. A számlap mellett mindig a pontos dátum is látható virágokból kirakva - a kertészek ezen a részen emiatt minden nap újra átültetik a növényeket.

Királyi programok

Fejér megye székhelye a középkorban kizárólagos magyar koronázóváros volt, Mátyás király második feleségét, Aragóniai Beatrixet is itt koronázták királynővé - nem mellesleg hetedhét országra szóló királyi esküvő is javarészt itt zajlott. Ha épp a Királyi Napok összművészeti fesztivál zajlik, akkor nem is kérdés, hogy a belvárosban ide kell a randit megbeszélni, de a Fő utca az év többi napján is tökéletes kiindulópont; hangulatos kávézóival, változatos rendezvényeivel mindig kínál valami érdekes elfoglaltságot.
A köznyelvben Országalma - hivatalosan Fehérvári jog - nevű szobor, amely annak állít emléket, hogy Szent István szabad királyi várossá nyilvánította Székesfehérvárt, a Püspöki Palota és Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeum között látható. Ugyanezen a téren áll a Városháza is, ahol a Szent Korona hiteles másolatát őrzik.

További kiváló randi helyek Székesfehérváron

A Hiemer-ház rendkívül különleges épületegyüttes a belvárosban, három középkori eredetű épület alkotja. Szépségén kívül két másik szempontból is fontos esetünkben: egyrészt remek randiprogramot kínál itt a messze földön híres Hetedhét Játékmúzeum, másrészt pedig ez az épület ad otthont a házasságkötő teremnek is, jó ha tudjátok...

A Palotavárosi Skanzen város a városban: a lakótelepek árnyékában a 18. század hangulatát őrző Rác utca épületei a hagyományos szerb-rác népi építészeti jellegzetesséket vonultatják fel. Az egykor kézműveseiről és iparosairól híres városrész hajdani életéről rengeteg érdekesség kiderül a Palotavárosi Emlékek kiállításon a 11-es számú házban, amelyben még az eredeti berendezés látható.

Sétálós időben az Öreghegy szélén álló Aranybulla Emlékmű és a hozzá vezető fasor ideális helyszín a romantikus hangulathoz akár este is, és ugyanez igaz a Palotavárosi tavak nyugodt partszakaszaira, a harangjátékos Rózsaligetre, a Csónakázó-tóra a kis szigettel és a Háromágú emlékmű környékére is.

Rövid ismertető


Székesfehérvár egy Fejér megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Székesfehérvár és környékéről:

Erzsébet
60 éves
Székesfehérvár

Vidám természetű,fiatalos megjelenésű nő vagyok. Nagyon szeretem a természetet és a konyhaművészetet.
Zsuzsa
58 éves
Székesfehérvár

Zsuzsa vagyok,30 éve óvodapedagógusként dolgozom,ez a hivatásom.Szabadidőmben amikor csak lehet, gyermekimmel vagyok,akiket mindennél jobban szeretek.Legkedvesebb időtöltéseim közé tartozik az olvasás,a színház,a kirándulás és bármilyen egyéb program,amely engem feltölt.Keresem páromat,mert...
Zsuzsa
63 éves
Székesfehérvár

Szabadidő eltöltéséhez keresek férfi barátot,ha színház,mozi,esetleg közös főzőcskézés utáni kellemes beszélgetéshez hiányzik egy hölgy társ.Mivel már nem csak a fiatalság izzó érzése van,így 55-70 év közötti Urak jelentkezéseit várom.Nem szoros összeköltözésre gondolok,csak monogám...
Zsuzsa
53 éves
Székesfehérvár

Életvidám, nyitott, mozgékony nő vagyok. Szeretem a természetjárást, a zenét, a könyvek és a kedves emberek társaságát. Bízom benne, hogy megtalálom azt a hasonló ízlésű, megbízható társat, akivel "egy húron pendülünk".
Csilla
51 éves
Székesfehérvár

Szeretek kirándulni, sétálni, bicajozni és fotózni.. Wellnesselni... Persze ha az időm engedi Őszinte, megbízható társamat keresem..
Anna
69 éves
Székesfehérvár

Ha szembenézek önmagammal, s azt mondom, kudarcot vallottál, az rosszabb, mint a halál. Élni és megélni.
Erika
53 éves
Székesfehérvár

Túl rövid az élet,de hátha csatlakoznál hozzám egy kirándulásra-filmezésre-bicajozásra -úszásra-összebújós vagy táncos estéhez-utazáshoz...Neked mihez lenne kedved? Nem vagyok előfizető igy sajnos nem tudok válaszolni a levelekre.
Estrella
45 éves
Székesfehérvár

Optimista,energikus,szinte mindig mosolygó vidám lány vagyok,aki szereti a kihívásokat.Ezeket eddig a munkámban és a sportban megkaptam,most már ideje a magánéletben is megvalósítanom a céljaimat.Nem mindenáron keresek partnert,az első találkozáskor kell,hogy legyen egy kis szikra,aztán a többi...
Mesi
36 éves
Székesfehérvár

Komoly, hosszútávú kapcsolatot keresek, egy hozzám elég magas (min 180 cm), intelligens, gyermektelen, lehetőleg helybeli normális értékrendű (35-40 éves) férfi személyében.
Kati
71 éves
Székesfehérvár

Megbizható fiatalos nő vagyok. Kapcsolatot keresek, de nem minden áron! Szeretem, a tartalmas beszélgetéseket, jó könyveket, filmeket.Szívesen kirándulok, kocsit vezetek, zenét hallgatok. Fontos számomra az egészséges életmód! Ha vonzóak leszünk egymásnak, mindent elmondok magamról, az első...


Párkereső urak

Társkereső urak Székesfehérvár és környékéről:

Istvan
47 éves
Székesfehérvár

Sziasztok kedves aranyos türelmes romantikus hüséges férfi vagyok.keresen itt azt a nőt ki párom lesz /akár a feleségem/
Misi
37 éves
Székesfehérvár

Szeretem a hosszú beszélgetéseket egy kávé/tea/bor/sör.. stb mellett, de nem jövök zavarba egy "belefeledkezős" sétától, vagy kirándulástól sem. Talán nem megszokott, de jó barátaim a könyvek, a színház, a múzeumok is, mert szeretem a mások által kitalált világokat is megismerni. Szere...
szabi
45 éves
Székesfehérvár

Akit keresek: aki akar egy pasit, ki jól akarja érezni magát velem, kinek kell némi szeretgetés, ölelés, jó szó, kavicsdobálás vízparton... S az vagyok, ki ennek a másik fele...
Rozi
34 éves
Székesfehérvár

A klasszikus férfi-női szerepekben hiszek és ilyen tartós kapcsolatot is keresek egy kedves, igényes, önálló életvitelt folytató, dolgozó, aktív, komoly nővel. Fontos, hogy jókat tudjunk beszélgetni, legyen közös érdeklődésünk. Nem egyszerű itt 1000 karakterben leírni magam, fehér alapon fekete ...
Péter
30 éves
Székesfehérvár

Szia, Sok próbálkozás után szeretnék komoly szándékkal társat keresni. Ha, te is hasonló céllal vagy itt, akkor írj rám.
Robi
27 éves
Székesfehérvár

Sodort már az élet sokfelé, most éppen ide. Egyedül nem jó, lesz ami lesz, itt vagyok :) Akit keresek: fogjon meg és ez legyen kölcsönös :) Van két kutyám, motorozok, áhhh, inkább beszélgessünk és tudd meg ott... :) (Kormányközeli, vezető beosztású dolgozó vagyok, azaz sofőr :P )
Török István
43 éves
Székesfehérvár

Megbizható,őszinte társat keresek!
Szabolcs
43 éves
Székesfehérvár

Tiszta lelkű lányt keresek. Futva, bringázva, túrázva, néha a hegyekben bőrig ázva. Arany János bölcs tanácsát megfogadva: ami derűs, élvezem, borúját meg szélesztem. Többnyire.
Zoltán
50 éves
Székesfehérvár

SZeretek mindent, én nem vagyok válogatós, és nincsenek riojáim, ha te egy különleges nő vagy és nem ijedsz meg hogy őszinte érzelmeket mutass felém. szerintem akkor nem lesz gond kettőnk között. De most egyelre ismerkedjünk meg egymással, mindenre kiváncsi vagyok és magamról is sokat szeretnék m...
Elek
56 éves
Székesfehérvár

Azt szeretem ha őszinték velem az emberek. Nagyon jó ember ismerőnek gondolom magamat. Általában jók szoktak lenni a megérzéseim. Őszinte kapcsolatra vágyodom.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Az időpont 2003... Június eleje... Nem tegnap volt :-) Életem párjával nagyjából ugyanakkor regisztráltunk az oldalra, nem sokkal egy-egy hosszabb kapcsolat szomorú vége után. Talán egy nap és néhány óra elteltével Orsi kiszúrt engem a "tömegben", és írt egy kedves üzenetet.

tovább


társkereső sikertörténet

A mi sikertörténetünk napra pontosan egy évvel ezelőtt 2010.07.28-án kezdődött, amikor is nagynéném tanácsára (akinek mai napig hálás vagyok ezért,és itt szeretném egyben megköszönni neki) regisztráltam magam a párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

Valamikor 2012 őszén regisztráltam az oldalra, hátha velem is megtörténhet az amiről addig csak olvastam vagy filmben láttam – a mindent elsöprő, agy megzavaró SZERELEM (így csupa nagybetűvel).

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://etsz.parom.hu/tarskereso/szekesfehervar
Nyomtatás dátuma: 2021-06-22 03:44:06