Társkereső Kecskemét

jegyezz meg

Társkeresés Kecskeméten (Bács-Kiskun)

Kecskeméti párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 948 társkereső tag vár rád Kecskemét és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Kecskeméten nem cifra ügy a társkeresés

Bács-Kiskun megye székhelye a nyolcadik legnépesebb magyar település, ám a társkereső férfiak itt - legalábbis statisztikailag - előnyben vannak a társkereső nőkhöz képest, mivel a nemek aránya kissé kiegyenlítetlen Kecskeméten: nagyjából 1138 nő jut ezer férfira. Ugyankkor állítólag az országban itt a legromantikusabbak az emberek: egy áruházlánc felmérése szerint Valentin-napon ebben a városban vásárolnak a legtöbben csokit, bonbont, virágot, pezsgőt és egyéb szerelmes ajándékokat.

A Dél-Alföld ezen térségben mindenképpen érdemes tehát a hagyományos és a netes pártalálással is megpróbálkozniuk a szingli csajoknak és pasiknak. Mindegy, hogy fiatalabb vagy 50 fölötti társkeresőkről van szó, elég csak egy ingyenes társkereső regisztráció egy országos vagy vidéki randi oldalon, és indulhat is az ismerkedés. Egyéni ízlés és gyakran baráti tapasztalatok kérdése, hogy az ember milyen társkereső alkalmazás vagy beszélgetős oldal segítségére bízza magát, persze az is kérdés, hogy mennyire komoly kapcsolat a cél, fontos-e a keresztény társkeresés, számít-e, hogy vega vagy állatbarát-e a leendő párod.

Bármi is legyen a választás, két részlet sorsdöntő lehet, ha netes randizásra adja az ember a fejét. Az egyik, hogy szép bemutatkozó ide vagy oda, egy fényképes társkereső adatlap mindig nagyobb érdeklődést kelt, mint a fotó nélküli, még az SMS társkereső rendszerek esetében is. A másik, hogy nem szabad a saját esélyeinket csökkenteni azzal, hogy túlságosan leszűkítjük a lehetséges jelöltek körét. A leggyakrabban az a gond, ha csak néhány kilométeres körzetben akarjuk megtalálni az Igazit, pedig hát könnyen megeshet, hogy leendő párunk (még) Cegléden vagy Kiskunfélegyházán él, nem pont Kecskeméten.

Ezer randi Kecskeméten

A Hírös Város kifejezetten kedves, élhető, vidám hely. A külföldi és magyar látogatók nem csak az olyan események miatt járnak ide, mint a Kecskeméti Nemzetközi Repülőnap, hanem pusztán a város hangulatáért is. Kultúra, művészetek és programok terén irigylésre méltó helyzetben van, szinte mindig akad egy rendezvény vagy fesztivál, nem lesz tehát nehéz a randikra jó tervet készíteni.

Kecskemét egyik legismertebb szülötte Katona József, a Bánk bán írója, aki egyben a város főügyésze is volt. Részben azzal tiszteleg előtte a város, hogy a Kecskeméti Színház az ő nevét viseli. A Milleniumkor épült színtérbe már csak azért is érdemes jegyet váltani, mert itt az előadások igazán lenyűgöző kialakítású teátrumban kapnak helyett; nem véletlen, hogy Az operaház fantomja című filmsiker egyes részeit is forgatták. Katona Józsefről egykori munkahelye, a reneszánsz stílusjegyekkel ötvözött, csodálatos klasszicista Városháza előtt is megemlékeznek: emlékkő tudatja, hogy munkába menet 1830-ban „Itt hasadt meg a szíve Kecskemét legnagyobb fiának.”
Sokak szerint egyébként ez a legszebb városháza az egész országban, és ez valószínűleg nem túlzás. A nagy magyarok szobraival és arcképével is díszített homlokzaton, a csodálatos majolikaburkolattal a magyar népművészet motívumkincsei elevenednek meg. Ezen a ponton ér össze a történet a város másik legismertebb alakjával: Kodály Zoltán, a világhírű zeneszerző és népdalkutató a mai vasútállomás épületében született, és a Városháza homlokzatának közepére épített, 32 harangocsából álló harangjáték természetesen a Háry-szvitet muzsikálja minden egész órakor.

Kecskeméti cifraságok

Kecskeméten járva nyilvánvalóan kihagyhatatlan látványosság a város szecessziós éköve, a Cifrapalota. Eredetileg bérháznak épült, később kaszinóként is működött, ma pedig múzeum és galéria. Az épület mázas burkolatai és a tetőcserepek szintén a Zsolnay porcelángyárban készültek, ahogy a Városházáza majolikadíszei is.

Érdekes ismerkedő beszédtémát adhat ízlésről és giccsről a Magyar Naiv Művészek Múzeuma, amely lebilincselő gyűjteménye a stílus hazai klasszikus és kortárs alkotásainak; itt egymás humorérzékét is gyorsan fel lehet mérni. Kecskemét az a hely, ahol a földön járva is könnyedén tehetünk egy bolygóközi sétát. A Nap és a naprendszer bolygóinak mindössez 3,3 milliárdos kicsinyítésen kellett átesniük Lakatos Pál Sándor szobrászművész kezei között, így méret- és távolságarányosan már egész jól elférnek. A start a Főtéren van: a Nap, a Merkúr, a Vénusz, a borsónyi Föld és a Mars a Városháza előtt kapott helyet, a Jupiter már kiszorult a Hírös Forrás szökőkút mellé, a Szaturnuszért a Világórához kell elmenni, a séta végén pedig a mákszemnyi méretű Plútót már a Kecskeméti Planetáriumban találjuk meg, ahol egyébként is érdekes csillagászati programok várják a betérőket.

A legjobb zöld randi helyek

A romantikus kecskemétiek többször is szavaztak már a környék legromantikusabb helyeiről, és nem meglepő módon mindig a parkok, kertek, zöld területek verték a mezőnyt.

A legtöbb voksot szinte mindig a várostól pár kilométerre lévő Kecskeméti Arborétum kapja, nem véletlenül: a színpompás és illatos virágok, különleges növények védett állatfajok között még asztalok mellett és pavilonokban is el lehet ücsörögni a mesés környezetben - télen-nyáron tökéletes választás.

Még szintén könnyen elérhető közelségben van Lakitelek-Tőserdő a Holt-Tiszánál. Egyszerre vadregényes és meghitt, ráadásul piknikezni és csónakázni is lehet itt, a Kiskunsági Nemzeti Park egyik legszebb részén.

A legegyszerűbben elérhető kedvenc természetesen a Benkó Zoltán Szabadidőközpont, hiszen a 174 hektáros park a gyönyörű tórendszerrel tökéletes pihenő-, és találkozóhely. A szerelmespároknak a dombra mindenképp ajánlott felsétálniuk, mert a legenda szerint a dombtetőn álló fa csodákra képes: ha pároddal kézenfogva megkerülitek a fát az esküvő előtt, örök szeretetben együtt maradtok.

Rövid ismertető


Kecskemét egy Bács-Kiskun megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kecskemét és környékéről:

Inci
43 éves
Kecskemét

Zsuzsi
60 éves
Kecskemét

Optimista és kitartó tàrskeresôként keresem a pàromat, a férfit, baràtot egy személyben. Pozitìv gondolkodàsú, jó kedvû, empatikus nô vagyok, rendezett hàttérrel. Szabadidômben szeretek olvasni, kiràndulni, rejtvényt fejteni, kertészkedni.
Ditta
57 éves
Kecskemét

Egyedül álló ,szó kimondó,vidám természetű,mosolygós hölgy vagyok.Amit keresek barátot ,szerelmet,és társat egy személyben.
Éva
63 éves
Kecskemét

" Ha barát kell ,a legjobb leszek . Ha magányra vágysz, én csendben leszek . És ember leszek, mert emberre vágysz : ki szeret, ki elfogad, s kit igaznak látsz " Köszönöm !
Julianna
27 éves
Kecskemét

Egyszerű de mégis nagyszerű nő személy vagyok. Szeretek viccelődni, nevetni, jókat beszélgeti. Nos hogy mégis kit keressek társnak? Ha mondjuk te 60 év feletti vagy vagy pedig 80 nekem teljesen mindegy. Élj egyedül és ne füllents légy őnmagad.
Gyöngyi
55 éves
Kecskemét

Komoly kapcsolatot keresek. Szeretnék már magam mellett tudni valakit. Kézenfogva sétálni, kirándulni, utazni, zenét hallgatni, stb.
Ildikó
62 éves
Kecskemét

Kecskeméti egyedülálló vállalkozó vagyok. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam erre az oldalra. Remélem itt megtalálom azt, akivel boldogabbá tehetjük egymás életét. Akik csak szexpartnert keresnek azok nyugodtan próbálkozzanak másnál.
Adrienn
65 éves
Kecskemét

Romantikus,de reális, mély érzelmű, empatikus NŐ vagyok. Hasonló társra vágyom. Hiszem, hogy lehet még szép a társas élet!
Erzsébet
53 éves
Kecskemét

Őszinte, alkalmazkodó, odaadó, szeretni vágyó, és szeretetre vágyó nő vagyok. Természet, állatszerető, kultúra, beszélgetések,az otthon csendjét is kedvelő vagyok.
Treszi50
70 éves
Kecskemét

Jó kedélyű, vidám, sportos, társaságot, bulizást kedvelő vagyok. Szeretek utazni, síelni, naponta biciklivel intézem az ügyeimet. Szeretek színházba, moziba, koncertekre járni. Szeretek és tudok főzni, családcentrikus vagyok. Sz ívesen vagyok a 4 éves unokámmal. Sportosan élek, naponta futok,...


Párkereső urak

Társkereső urak Kecskemét és környékéről:

Ákos
50 éves
Kecskemét

Humor - komolyan, 6 Művelődés - igényesen, 5 Időtöltés- értékesen, 5 Biciklizés - egyenesen, 3 Evés - mértékletesen, 3 Beszélgetés - sokszínűen, 5 Spontanitás - kalandosan, 4 Teljes ... - alaposan, 5 Megbízhatóság - folyamatosan, 5 Életcélok - bőven, 5 Kreativitás - művészien, 5 Hallg...
Csaba
50 éves
Kecskemét

HŰSÉG!!! ŐSZINTESÉG!!! Ha ez meg van, minden rendben. A távolság nem akadály. Eléggé mobilis, és ötletes vagyok. " Bármikor belém csaphat a villám " . Olyan vagyok aki szereti az élet minden pillanatát. Mert érezni kell az életet! Csak észre kell venni a benne lévő szépet. Csak jó lenne...
Misi
62 éves
Kecskemét

Szeretettel köszöntelek! Tisztelt társkereső! Amennyiben adatlapom alapján érdemesnek tartasz az ismerkedésre, fiatalos, csinos, nem kövér, természetet, utazást kedvelő vagy, kérlek jelezd! Kecskemét és 30 km. körzetében keresem 50-60 éves társam. Fontos tudnod! Nem kopasz, kövér, lusta vénem...
Imi
38 éves
Kecskemét

Állítólag jó a humorom, és a barátaim szerint empatikus vagyok. Átlagos férfinak tartom magam, szeretem a jó hangulatot, lendületes életvitelt. :)
belaboy
41 éves
Kecskemét

Karoll
55 éves
Kecskemét

Kedves és érzéki.... humort kedvelő barátnőt,társat keresek egy tartalmas időtálló kapcsolatra. Sohasem vagyunk sebezhetőbbek,mint amikor bízunk valakiben...de paradox módon, ha nem tudunk bízni,nem találhatunk sem szeretetet,sem boldogságot. Walter Anderson Jelenleg külföldön dolgozom ...
stefy
60 éves
Kecskemét

sport, zene ,derü,a többit majd később!! Imádom a természetet, zenét, sportokat, mozgást. Folytatom majd később!!
Zsolt
50 éves
Kecskemét

Fiatalos megjelenésű, nyílt, őszinte, természet és állatbarát férfi vagyok, aki még hisz az olyan dolgokban, mint őszinteség, hűség, kompromisszum, tolerancia....! Normális értékrendű, kedves, rendes hölgy társaságát keresem egy játszmák nélküli, boldog élethez! Nem távkapcsolatot keresek!
Ákos
47 éves
Kecskemét

Üdv! Időnként az a fixa ideálom, hogy társra van szükségem, úgy jobban rendben mennek a dolgok... Máskor meg könnyeden elvagyok magam. Bűvölöm a kertemet, környezetemet, bennsőmet. Szívesen biciklizek, barkácsolok, sétálok, tornázok, kulturálódok... Ha valaki bepottyansz, és működik, ...nosza!
Róbert
34 éves
Kecskemét

Munkám miatt kevés a szabad időm, amit a barátaimmal hasznosan próbálok eltölteni. Sorozat függő vagyok. Komoly kapcsolatot keresek.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Túl egy házasságon és több kapcsolaton, 37 évesen úgy hittem, hogy számomra már nem jár szerelem, társ…

tovább


társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább


társkereső sikertörténet

Igaz csak egy napot töltöttünk az oldalon, de az az egy nap változtatta meg az egész életünket.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://etsz.parom.hu/tarskereso/kecskemet
Nyomtatás dátuma: 2021-04-17 01:13:43