Társkereső Kecskemét

jegyezz meg

Társkeresés Kecskeméten (Bács-Kiskun)

Kecskeméti párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 969 társkereső tag vár rád Kecskemét és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Kecskeméten nem cifra ügy a társkeresés

Bács-Kiskun megye székhelye a nyolcadik legnépesebb magyar település, ám a társkereső férfiak itt - legalábbis statisztikailag - előnyben vannak a társkereső nőkhöz képest, mivel a nemek aránya kissé kiegyenlítetlen Kecskeméten: nagyjából 1138 nő jut ezer férfira. Ugyankkor állítólag az országban itt a legromantikusabbak az emberek: egy áruházlánc felmérése szerint Valentin-napon ebben a városban vásárolnak a legtöbben csokit, bonbont, virágot, pezsgőt és egyéb szerelmes ajándékokat.

A Dél-Alföld ezen térségben mindenképpen érdemes tehát a hagyományos és a netes pártalálással is megpróbálkozniuk a szingli csajoknak és pasiknak. Mindegy, hogy fiatalabb vagy 50 fölötti társkeresőkről van szó, elég csak egy ingyenes társkereső regisztráció egy országos vagy vidéki randi oldalon, és indulhat is az ismerkedés. Egyéni ízlés és gyakran baráti tapasztalatok kérdése, hogy az ember milyen társkereső alkalmazás vagy beszélgetős oldal segítségére bízza magát, persze az is kérdés, hogy mennyire komoly kapcsolat a cél, fontos-e a keresztény társkeresés, számít-e, hogy vega vagy állatbarát-e a leendő párod.

Bármi is legyen a választás, két részlet sorsdöntő lehet, ha netes randizásra adja az ember a fejét. Az egyik, hogy szép bemutatkozó ide vagy oda, egy fényképes társkereső adatlap mindig nagyobb érdeklődést kelt, mint a fotó nélküli, még az SMS társkereső rendszerek esetében is. A másik, hogy nem szabad a saját esélyeinket csökkenteni azzal, hogy túlságosan leszűkítjük a lehetséges jelöltek körét. A leggyakrabban az a gond, ha csak néhány kilométeres körzetben akarjuk megtalálni az Igazit, pedig hát könnyen megeshet, hogy leendő párunk (még) Cegléden vagy Kiskunfélegyházán él, nem pont Kecskeméten.

Ezer randi Kecskeméten

A Hírös Város kifejezetten kedves, élhető, vidám hely. A külföldi és magyar látogatók nem csak az olyan események miatt járnak ide, mint a Kecskeméti Nemzetközi Repülőnap, hanem pusztán a város hangulatáért is. Kultúra, művészetek és programok terén irigylésre méltó helyzetben van, szinte mindig akad egy rendezvény vagy fesztivál, nem lesz tehát nehéz a randikra jó tervet készíteni.

Kecskemét egyik legismertebb szülötte Katona József, a Bánk bán írója, aki egyben a város főügyésze is volt. Részben azzal tiszteleg előtte a város, hogy a Kecskeméti Színház az ő nevét viseli. A Milleniumkor épült színtérbe már csak azért is érdemes jegyet váltani, mert itt az előadások igazán lenyűgöző kialakítású teátrumban kapnak helyett; nem véletlen, hogy Az operaház fantomja című filmsiker egyes részeit is forgatták. Katona Józsefről egykori munkahelye, a reneszánsz stílusjegyekkel ötvözött, csodálatos klasszicista Városháza előtt is megemlékeznek: emlékkő tudatja, hogy munkába menet 1830-ban „Itt hasadt meg a szíve Kecskemét legnagyobb fiának.”
Sokak szerint egyébként ez a legszebb városháza az egész országban, és ez valószínűleg nem túlzás. A nagy magyarok szobraival és arcképével is díszített homlokzaton, a csodálatos majolikaburkolattal a magyar népművészet motívumkincsei elevenednek meg. Ezen a ponton ér össze a történet a város másik legismertebb alakjával: Kodály Zoltán, a világhírű zeneszerző és népdalkutató a mai vasútállomás épületében született, és a Városháza homlokzatának közepére épített, 32 harangocsából álló harangjáték természetesen a Háry-szvitet muzsikálja minden egész órakor.

Kecskeméti cifraságok

Kecskeméten járva nyilvánvalóan kihagyhatatlan látványosság a város szecessziós éköve, a Cifrapalota. Eredetileg bérháznak épült, később kaszinóként is működött, ma pedig múzeum és galéria. Az épület mázas burkolatai és a tetőcserepek szintén a Zsolnay porcelángyárban készültek, ahogy a Városházáza majolikadíszei is.

Érdekes ismerkedő beszédtémát adhat ízlésről és giccsről a Magyar Naiv Művészek Múzeuma, amely lebilincselő gyűjteménye a stílus hazai klasszikus és kortárs alkotásainak; itt egymás humorérzékét is gyorsan fel lehet mérni. Kecskemét az a hely, ahol a földön járva is könnyedén tehetünk egy bolygóközi sétát. A Nap és a naprendszer bolygóinak mindössez 3,3 milliárdos kicsinyítésen kellett átesniük Lakatos Pál Sándor szobrászművész kezei között, így méret- és távolságarányosan már egész jól elférnek. A start a Főtéren van: a Nap, a Merkúr, a Vénusz, a borsónyi Föld és a Mars a Városháza előtt kapott helyet, a Jupiter már kiszorult a Hírös Forrás szökőkút mellé, a Szaturnuszért a Világórához kell elmenni, a séta végén pedig a mákszemnyi méretű Plútót már a Kecskeméti Planetáriumban találjuk meg, ahol egyébként is érdekes csillagászati programok várják a betérőket.

A legjobb zöld randi helyek

A romantikus kecskemétiek többször is szavaztak már a környék legromantikusabb helyeiről, és nem meglepő módon mindig a parkok, kertek, zöld területek verték a mezőnyt.

A legtöbb voksot szinte mindig a várostól pár kilométerre lévő Kecskeméti Arborétum kapja, nem véletlenül: a színpompás és illatos virágok, különleges növények védett állatfajok között még asztalok mellett és pavilonokban is el lehet ücsörögni a mesés környezetben - télen-nyáron tökéletes választás.

Még szintén könnyen elérhető közelségben van Lakitelek-Tőserdő a Holt-Tiszánál. Egyszerre vadregényes és meghitt, ráadásul piknikezni és csónakázni is lehet itt, a Kiskunsági Nemzeti Park egyik legszebb részén.

A legegyszerűbben elérhető kedvenc természetesen a Benkó Zoltán Szabadidőközpont, hiszen a 174 hektáros park a gyönyörű tórendszerrel tökéletes pihenő-, és találkozóhely. A szerelmespároknak a dombra mindenképp ajánlott felsétálniuk, mert a legenda szerint a dombtetőn álló fa csodákra képes: ha pároddal kézenfogva megkerülitek a fát az esküvő előtt, örök szeretetben együtt maradtok.

Rövid ismertető


Kecskemét egy Bács-Kiskun megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Kecskemét és környékéről:

Evelin
31 éves
Kecskemét

Őszinte,megbízható,céltudatos,vidám ember vagyok. Szabadidőmben szeretek kertészkedni, kirándulni, mozizni és zenét hallgatni. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam.
Ili
71 éves
Kecskemét

Minden ember önálló személyiség. Ebben a korban már fontos, hogy ne sajátítsuk ki a másik embert oly módon, hogy korlátozzuk a szabadságát. Ez nem jelentti azt, hogy futó kalandokat keresünk. Az empátia és a közös érdeklődési kör az ami elindíthat egy kapcsolatot. A metakommunikációt követő...
Angéla
26 éves
Kecskemét

Van egy kisfiam egyedül nevelem . Nem pót apát keresek hanem egy társat. Ismerkedem társaságot keresek s ha minden jó akár több is na de az még messze ..😀
Ilonka
68 éves
Kecskemét

Hagyományos értékreddel biró ,konzervativ,szerény házias hölgy vagyok.Szeretnék egy hasonló beállitotságú urat,aki szereti a természetet,szeret kirándulni jókat beszélgetni,s van humora is,ebben a rohanó világban...kicsit megállni./kérésem ,csak remdezett körülmények között lévő társat...
Adri
41 éves
Kecskemét

Örök optimista, vidám ember vagyok. Szeretem az embereket, eléggé aktívan élek, sokat sportolok. De szeretek elvonulni egy könyvvel is, vagy csak kiülni a természetbe.
Virág
37 éves
Kecskemét

Sziasztok! Nem csináltam még soha ilyet de mindennek megvan az elő alkalma mint ahogy annak is hogy most párt keressek itt. Nagyon remélem hogy megértő igazi társra találok, magamról csak annyit előljáróban hogy mindent szeretek ami értékes, mármint az emberi értékek szempontjából. A szív és a...
Márti
61 éves
Kecskemét

Szeretném megtalálni a párom, akivel életem hátralévő részét el tudom tölteni. Komoly kapcsolatot és nem alkalmi partnert keresek. Hobbim az úszás, színházba járás. Romantikus természetű vagyok. Hasonló beállítottságú férfi társaságát keresem.
Sarolta
59 éves
Kecskemét

Szeretek utazni, megismerni új kultúrákat, felfedezni új helyeket. Szabadidőmben szívesen kirándulok, olvasok. A zene nagyon fontos az életemben. "Zene nélkül nincs teljes ember." :-)
Gyöngyi
44 éves
Kecskemét

Vidám, jó kedélyű fiatalos felfogású vagyok. Kedvelem a könnyedséget, de a határokat meg kell tartani. Szeretek kirándulni, barangolni új helyeket megismerni.
Márta
69 éves
Kecskemét

Nyitott, fiatalos gondolkodású,kiegyensúlyozott nyugodt természetű nyugdíjas vagyok. Fontos számomra az őszinteség, a tisztelet. Vidéken élő természet és családszerető vagyok. Szeretem a szépirodalmat, a jó zenét, természetet, és az állatokat. Kedvenc időtöltésem kirándulás, utazás,...


Párkereső urak

Társkereső urak Kecskemét és környékéről:

Ferenc
60 éves
Kecskemét

Párom keresem tartós kapcsolatra. Teljesen független, egyedül élő, magára és környezetére igényes, elvált férfi vagyok. " Tehát egy tartós kapcsolatban... A boldog párok a partner pozitív oldalára koncentrálnak. Nemcsak szavakkal, hanem tettekkel is kimutatják érzelmeiket. Ha valóban ápolj...
Ákos
51 éves
Kecskemét

Humor - komolyan, 6 Művelődés - igényesen, 5 Időtöltés- értékesen, 5 Biciklizés - egyenesen, 3 Evés - mértékletesen, 3 Beszélgetés - sokszínűen, 5 Spontanitás - kalandosan, 4 Teljes ... - alaposan, 5 Megbízhatóság - folyamatosan, 5 Életcélok - bőven, 5 Kreativitás - művészien, 5 Hallg...
Józsi
44 éves
Kecskemét

Sziasztok! Komoly kapcsolat reményében keresek valakit, aki nem riad vissza a vidéki élettől. Köszönöm.
Attila
44 éves
Kecskemét

Egyenlőre ismerkednék, későbbiekben komoly kapcsolatot keresek. Szeretet, őszinteség, hűség. Ez a 3 dolog legyőz mindent 1 kapcsolatban.
András
30 éves
Kecskemét

Igazából egy jól működő kapcsolatot keresek amiben rengeteg a vidámság és az új élmények :D Olyan lányt keresek akivel ezek megvalósithatók mert a vidámságról szóljon minden. Valamilyen szinten képes vagyok változni ha szükséges... Amúgy én egy nagydumás vicces ember vagyok ide is azért regisztrá...
Mihály
61 éves
Kecskemét

Szeretnék társra találni egy kedves, nőies nőben, akinek fontos a család, szereti a szép környezetet, természetet, kirándulásokat, művészeteket, pozitív életszemléletű. Akivel lehet beszélgetni, mindenre rá lehet csodálkozni, szeret énekelni. Aki éppúgy szereti az életet, mint én, s a néha adódó ...
Ferenc
35 éves
Kecskemét

Hello Feri vagyok! Komoly kapcsolat céljából vagyok itt.. ha esetleg van kedved beszélgetni , vagy ismerkedni ...írj bátran 😉
Balázs
37 éves
Kecskemét

Üdvözöllek kedves látogatóm! Én vidám, barangoló típusú, optimista fickó vagyok. Keresem azt aki megszépíti az életem és boldogabbá teszi mindennapjaim
Zoltán
53 éves
Kecskemét

Köszöntelek Téged! A hagyományos férfi-női szerepekben hiszek és ilyen kapcsolatot is szeretnék kialakítani egy kedves, 40 -50-es nő személyében. Van 2 gyermekem, akik nem velem élnek. Engem nem érdekelnek az anyagiak, azonban azt elvárom, hogy legyél igényes magadra és udvarias. Imádom a tö...
Csaba
43 éves
Kecskemét

Egyszerü vidám pasi vagyok szeretem az álatokat ,szeretek turázni,mozibajárni,sétalni.televagyok tervekkel de a megvalositásahoz egy egyszerü kedves nöre van szükséggem.ĺepjél meg.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy ez azon ritka pillanatok egyike, amikor egy férfi meséli el, hogyan találta meg nektek köszönhetően a világ legjobb feleségét. Ezt most azért teszem, hogy mindenki lássa, mindig lehet újra kezdeni, ahogy én is tettem.

tovább


társkereső sikertörténet

Még soha senkivel nem voltam ilyen boldog és tudom, hogy a Startrandi nélkül nem sikerülhetett volna. Ha nem regisztrálok fel, talán még most is egyedül lennék.

tovább


társkereső sikertörténet

Nagyon boldogok vagyunk, hogy egymásra találtunk ezen az oldalon. Mindketten sokszor és sokféleképpen kerestük már a társunkat, de amíg nem regisztráltunk ezen az oldalon addig egyikünknek sem sikerült.

tovább

További ajánlatunk

Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://etsz.parom.hu/tarskereso/kecskemet
Nyomtatás dátuma: 2021-07-27 23:38:09