Társkereső Eger

jegyezz meg

Társkeresés Egerben (Heves)

Egri párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 550 társkereső tag vár rád Eger és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Párra várnak az egri leánykák és szépasszonyok

Hogy az egri csajok valóban olyan harciasak-e, mint tűzrőlpattant várvédő őseik, azt talán csak az egri pasik tudnák biztosra megmondani - de lehet, hogy csak néhány bátorító Bikavér után, kizárólag férfitársaságban mernék megosztani a tapasztalataikat és hódító sikertörténeteiket.

Az mindenesetre biztos, hogy Egerben is szép számmal akadnak olyanok, akik még mindig keresik életük párját - és sokan közülük ezt online (is) teszik, hiszen ha komoly kapcsolat a cél, akkor érdemes minden társkereső lehetőséget megragadni.

Így találj társat Egerben

Ha nem feltétlenül bízol abban, hogy a Végvári vitézek szoborcsoportjából egyszer csak életre kel hős lovagod, vagy az egri borvidék szőlőtőkéi közt váratlanul rábukkansz szíved hölgyére, jobban teszed, ha inkább besegítesz a sorsnak, és egy gyors ingyenes társkereső regisztráció után már kezdődhet is a netes társkeresés.

Minden társkereső alkalmazás hatalmas előnye, hogy könnyű leszűkíteni az ideális jelöltek körét: nem csak az életkor és a lakhely, de tetszés szerint magasság, hobbi vagy más, számodra fontos paraméterek alapján is tudsz válogatni. Nem kell aggódniuk az ötven-hatvan feletti társkeresőknek sem: ebből a korosztályból is egyre többen választják első lépésként az online ismerkedést, és az SMS társkereső vagy a sok beszélgetős oldal sem csak a fiatalabbak játszótere. Fényképes társkereső adatlappal persze mindenképp jobb esélyekkel indulsz, ha párt szeretnél találni: a társkereső férfiak jelentős része figyelemre sem méltatja a fotó nélküli bemutatkozókat, de a társkereső nők sem szívesen ismerkednek arctalan jelöltekkel. Megfontolandó javaslat, hogy ne csak a városra szűkítsd le a keresést: a környékbeli kisebb települések vagy akár Miskolc társkeresőit se zárd ki első körben csak azért, mert kicsit távolabb laknak Egertől.

Tökéletes randi helyek Egerben

Heves megye székhelye ideális helyszíneket és programokat kínál az ismerkedés időszakára és a későbbi romantikus találkákhoz egyaránt, a belvárostól egészen a Bükki Nemzeti Park kapujáig.

A könyvmolyokat és irodalomrajongókat egészen könnyű lesz lenyűgözni a Mikszáth Kálmán Különös házasság című regényéből ismert Buttler-ház vagy Gárdonyi Géza egykori lakóházának meglátogatásával.

Ahhoz, hogy a város török korból származó emlékeit ne felejtsük el egy pillanatra sem, nem kell feltétlenül az amúgy nemzetközi szinten is egyedülálló, csodásan felújított Törökfürdőbe vagy a legendás múltú Egri vár falai közé vonulni; az egzotikus hangulatot a várdomb török sátrában is élvezhetjük egy hagyományos török kávé vagy egy jó vízipipa társaságában. Ha randi partneredet igazán el akarod szédíteni, irány a karcsú tornyú, 14 szögletű, 40 méter magas minaret: a csigalépcsőn 97 fokot kell megmászni, hogy végül a körteraszról gyönyörködhessünk Eger panorámájában.

Bor, mámor, Eger

Mértéktartó borozgatás közben beszélgetni és ismerkedni is könnyebb, így kár lenne kihagyni a nem csak nevében gyönyörű Szépasszony-völgyet, azaz Eger legnagyobb, összefüggő borpincés részét. Ha még mélyebbre merülnénk a borászati témában, akkor irány a város a város alatt, vagyis az a 4 kilométer hosszú pincerendszer, amely a püspöki palota alatt húzódik: egykor itt tárolták az egyházi tized, azaz dézsma bor formájában beszedett részét, ami évente akár a 12-13 millió litert is elérte.

Egri csillagok másképp

Kevesen tudják, hogy Egerben van a világ mindössze 4 Beatles-múzeumának egyike: rendhagyó randihelyszínként ez is kiváló, már amennyiben mindketten bírjátok a gombafejű sztárokat.

Aki a csillagokat is lehozná kedvesének az égről, az a pompás barokk palota, a Líceum épületének keleti oldalán lévő toronyba hívja párját találkára: itt már 1776-ban is csillagvizsgáló működött. A Varázstorony kilencedik szintjén a város látképét különleges módon megjelenítő camera obscura és Eger legmagasabb kilátója, a Panoráma terasz igazán romantikussá varázsolja a randi hangulatát - ez még lánykéréshez is tökéletes helyszín.

Egerben mindössze egyetlen klasszicista épület akad, ez viszont nem más, mint Magyarország második legnagyobb vallási épülete, a Bazilika - ezt minden katolikus társkeresőnek érdemes fejben tartania lehetséges tökéletes helyszínként, ha majd az esküvő tervezgetésééig jut a dolog...

Rövid ismertető


Eger egy Heves megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Eger és környékéről:

Tünde
55 éves
Eger

Egy olyan nő vagyok, aki a hátralévő éveket boldogságban szeretné eltölteni. Szeretném megtalálni azt a férfit, aki ezt meg is tudja adni.
Fruzsina
23 éves
Eger

Egyszerű,19 éves, keresztény lány vagyok, akinek nincs nagyon tapasztalata a férfiakkal.Szeretek sétálni,sütni,rajzolni,énekelni,gyülibe járni.Nagyon szeretnék majd családot magamnak.
Magdolna
50 éves
Eger

Egyedül élő nőként keresem a társam, első körben egy olyan kapcsolatra gondoltam, ahol nincsenek kötelezettségek, kötöttségek és mégis felhőtlen érezzük egymást.
Virág
57 éves
Eger

Ismerj meg és megtudod milyen ember vagyok. "A sors néha összehoz két embert , mintha csupán a véletlen játéka lenne. Talán ajándékba kapjuk Őket , hogy elkísérjenek bennünket életünk egy szakaszán. Nem azért , hogy birtokoljuk , uralkodjunk felette , sem azért , hogy szeretetünkkel...
Zsóka
60 éves
Eger

Üdv mindenkinek. Röviden annyit, nem egy éjszakás kalandot keresek! "Valakit, aki nem mindegy, hogy ki". magamra és környezetemre igényes vagyok. És igen özvegy vagyok. Ezt a családi állapotot a férfiak nagy része nem tartja előnynek.
Kata
46 éves
Eger

Egerben élek van egy lányom . Szeretem az új dolgokat. Olyan társat keresek aki őszinte kedves barátságos .
Edit
47 éves
Eger

" Fordul a szél, köd száll alá, itt valami készül, nem késik soká. Nem tudom, mit hoz a szél – rosszat, jót? De valami azt súgja, ilyen már volt...”
Ivett
45 éves
Eger

Humor és mosoly nélkül lehetetlen élni! Igyekszem mindenki felé nyitott lenni. Ami feltölt és erôt ad a mindennapokhoz, a gyermekeimen kívül az az utazás/kirándulás.
Ildikó
64 éves
Eger

ATTRAVERSIAMO (Keljünk át...) Egy buddhista egyszer azt mondta : "minden amivel találkozol egy lehetőség." Mindegy mi lesz a kimenetele, élni kell vele és megpróbálni! Olykor a legváratlanabb, legfurcsább helyzet hozza meg számunkra a remélt, várt eredményt. Ennek...
Erika
60 éves
Eger

Mit is mondhatok magamról? 3 felnőtt gyermekem van, távol élnek tőlem. Jelen járványos időben sajnos ritkán találkozunk. A párom néhány éve elvesztettem. Szeretek olvasni, kirándulni, táncolni (hogy tudok-e, azt a partner is befolyásolja), értelmes témákról szeretek beszélgetni, finomakat...


Párkereső urak

Társkereső urak Eger és környékéről:

Laci
50 éves
Eger

Péter
48 éves
Eger

Férfi, ... ebben minden benne van. ;) Számomra a tetovált női test olyan, mint egy összefirkált festmény, a szegecsek pedig inkább a bőrdzsekire. Ha nagy szíved van, kicsi feneked és nem csak önbizalom növelő tréningen vagy itt, akkor Téged kereslek.
Jani
47 éves
Eger

"Döntsd el,hogy megérdemled az igazi barátságot,az igazi elkötelezettséget és a teljes szeretetet..egészséges és virágzó Emberekkel. Akkor várd ki és nézd meg,hogy ez mennyire kezd mindent megváltoztatni... és meg is fog minden változni,ez biztos. Pozitív és jó energiájú Embereken ...
Csaba
42 éves
Eger

Egy kedves, mosolygós, nyugodt, állatbarát, káros szenvedélyektől mentes lányt keresek, akivel egy életre társak leszünk :)
Zsolt
45 éves
Eger

Nohát. :) Kedves és humoros embernek tartanak, amolyan mű- és életélvező bohémnak. Néha azért el tudok ám süppedni egy kis önsajnálatba is, de hamar kirángatom magam a hajamnál fogva...ja nem... nincs is hajam. De mindig kijövök, és akkor zenélek is meg rajzolok is. Mert az jó. :) Egyelőre ennyi.
Gábor87
34 éves
Eger

bvbdjhdbvjhdbajfvbjfbvhbjvbafbveqbvebvqjkhbvjhqdbfjbvhbvjhefbhjvbjhbbjhdbhjbfjhbjhbfdbjhdbjhbjhabjhfbhjbd
József
45 éves
Eger

Két lány édesapja vagyok.A kisebbik 10 éves,a nagyobbik jövőre felnőttkorú. Idekinn Karlsruhe-Landau vonalon dolgozom.Nagyon egyhangú a kintlétem,mivel csak a munkáról és a ritkán összejövő hazamenetelről szól,amikor a lányaimat látom újra. Szeretnék megismerkedni valakivel akivel együtt színese...
Laller
50 éves
Eger

Elvált,független 40-es pasiként keresek hölgyet,tartós,komoly kapcsolatra.A többit majd élőben,személyesen.Fotót kérésre küldök.
Balázs
40 éves
Eger

Egerben élő fiatal vagyok. Néhány évet laktam, és dolgoztam Budapesten is. Pár éve egyéni vállalkozóként dolgozom. Kedvenc hobbym a zene, hallgatni, és zenélni is, gitározni, énekelni. Szeretem a sportokat, elsősorban úszni, teniszezni. Ha szeretnél megismerni, írj nyugodtan :-)
Elek
53 éves
Eger

Szeretek természetet járni,gombákat gyűjteni. Sokat olvasok, kedvenc írom Ken Folett, Lörincz László. Van 2 unokám, akiket imádok. Szeretem a küzdősportokat, különösen a Thai stílust. A konyhában jól feltalálom magam, szeretek főzni, tudok is. Egyenlőre ennyit magamról.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Én már majdnem töröltem magam, de adtam még a netes keresésnek két hetet, amikor engem már vagy harmadszor jelölt meg egy év alatt...

tovább


társkereső sikertörténet

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy igazi társat találni a mai világban nagyon nehéz dolog. Főként akkor, ha valaki olyan zárkózottan éli az életét, mint ahogy én is.

tovább


társkereső sikertörténet

2008. áprilisában regisztráltam az oldalra. Felvilágosult és modern anya, valamint nagyanyaként, úgy gondoltam nem vagyok még annyira öreg, hogy ne ismerkedhetnék én is az interneten.

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://etsz.parom.hu/tarskereso/eger
Nyomtatás dátuma: 2021-04-17 00:46:10