Társkereső Ajka

jegyezz meg

Társkeresés Ajkán (Veszprém)

Ajkai párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 200 társkereső tag vár rád Ajka és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Ajka egy Veszprém megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Ajka és környékéről:

Györgyi
58 éves
Ajka

Egyedülállóként szeretnék társat találni akivel egymásra tudnánk hangolódni közös érdeklődési pontokon persze személyes színpátía esetén.
Dia
33 éves
Ajka

"Mindig mondd azt, amit érzel és tedd azt, amit gondolsz. Ha tudnám, hogy ma látlak utoljára aludni, erősen átölelnélek... Senkinek sem biztos a holnapja, sem öregnek, sem fiatalnak. Lehet, hogy ma látod utoljára azokat, akiket szeretsz. Ezért ne várj tovább, tedd meg ma, mert ha sosem jön...
Ibolya
55 éves
Ajka

Ismerj meg és megtudod 😊😊 Élni és élni hagyni 😊😊hiszem ,hogy a boldogság kortalan 😊😊
Erzsébet
74 éves
Ajka

Vidám természetű vagyok ,halak a horoszkópom,,nem szeretem a hazúg embereket,,73 éves fiatalos ,de ősz hajú,,ha lehet kicsit fiatalabb párt keresek...Nem tinédzsert !!!!65-70 körüli társat keresek,, egyedül élek,,,Társat élettársat keresek.A többit majd később...
Erzsi
45 éves
Ajka

45 éves nő vagyok! A páromat keresem. 45-50 ig. Faluban lakom. De nem is szeretnék városba költözni. Egyedűl élek. A kalandokat szeretem, város nézéseket is szívesen bevállalok. Az állatokat szeretem. Nekem is van 2 cicám,2 kutyám, tyúkok. Olyan társat keresek aki dohányzik, és nem iszik.
Csilla
28 éves
Ajka

Vidám természetű lány vagyok. Szeretem a random programokat, kirándulásokat. Nagyon fontos a család és ez jó, ha a páromnak is ugyanúgy fontos. Hosszútávú kapcsolat reményében vagyok itt.
Aranka
59 éves
Ajka

Magamról bővebben most nem tudok mondani. Az első beszélgetés után vagy találkozás után meg tudjuk hogy érdemes e el kezdeni
Berny
51 éves
Ajka

Kedves, szerethető embernek tartom magam, aki még mindig hisz abban, hogy megtalálja a számára ideális társat. Fontos számomra szeretni és szeretve lenni.
Melinda
40 éves
Ajka

Sziasztok. Ide bárki bármit írhat, én azt írom inkább, hogy aki akar, az ismerjen meg, és majd meglátja, hogy milyen is vagyok :-)
Edit
69 éves
Ajka

Nyugdíjas lettem, sokat pihenek, de jut másra is időm. .Társat keresnék,( nem írhatom, hogy hosszú távra....mert ez csak úgyis utólag derül ki!!)


Párkereső urak

Társkereső urak Ajka és környékéről:

Péter
39 éves
Ajka

Szeretek szeretni, szeretem, ha szeretnek! A hibák meg azért vannak, hogy elfogadjuk őket, mert ugye senki sem tökéletes.
Zsolt
37 éves
Ajka

Árpi
61 éves
Ajka

Szia. Szeretném megtalálni az igazi társat akivel boldogan élhetek. Szeretem az állatokat,van is egy kutyám. szia
Laci
54 éves
Ajka

Donát
44 éves
Ajka

Olyan társat keresek, akivel jól el lehet beszélgetni, nem csak egymás mellett eltöltjük az időnket.
Joczi72
48 éves
Ajka

Sziasztok!Komoly kapcsolatot keresek.Szeretem az egyenes, őszinte embereket.Ajkán lakom,van egy vállalkozásom,órákat javítgatok.Szeretem a labdarúgást,űztem is persze nem profi módon.Szeretek pókerezni,nagyokat sétálni,beszélgetni,szórakozni.
Zsolt
52 éves
Ajka

Sziasztok! Kedves,vidám,őszinte,hűséges,segítőkész,család centrikus,gyerekszerető vagyok! Komoly kapcsolatot keresek! Egy társat,kivel örömben-bánatban,jóban-rosszban együtt lehetek,élhetek! Várom 43-58 éves nő jelentkezését Veszprém megyéből!
Gábor
46 éves
Ajka

Őszinte ember vagyok .Őszinte kapcsolatot keresek. Megbizható hüsges tipus vagyok.
Szasza
33 éves
Ajka

Nincs sok minden amit magamról tudnék irni! ha akarsz irj és ismerj meg!! a többit az adatlapomon megtalálod!!
biker024
35 éves
Ajka

sziasztok


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

A mi kis történetünk több, mit 1 éve kezdődött, amikor megismertük egymást a Parom.hu oldalon. Elhatároztuk, hogy rövid idő eltelte után találkozunk, ezért megbeszéltünk egy randit. Már az első randi alkalmával éreztük, hogy a sorsunk egybeforrt, szívünk egy ritmusra dobban.

tovább


társkereső sikertörténet

A barátnőm több hónapi unszolására tettem fel magam egyik nap a parom.hu-ra, erre az egy társkereső oldalra regisztráltam hirtelen felindulásból.

tovább


társkereső sikertörténet

Tisztelt Szerkesztőség! Kata és én véletlenszerűen ugyanazon a napon, 2012.11.25-én regisztráltunk az oldalukra. aznap írtam Katának, aki már másnap vissza is írt. Azóta elválaszthatatlanok vagyunk és nagy őszinteséggel szeretjük egymást. Rengeteg közös élmény mellett, örömmel áruljuk el, hog...

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://etsz.parom.hu/tarskereso/ajka
Nyomtatás dátuma: 2021-07-28 00:48:15