Sikertörténetek

jegyezz meg

Szerelem első látás előtt

A mottónk ez lehetne: Szerelem első látás előtt

A keresgélés nem is kezdődött olyan régen, az ok azonban, ami oda vezetett, hogy a neten kezdjünk társat keresni, három évvel ezelőttre vezethető vissza.

A történet szomorúan kezdődik: Zoli 2006 februárjában veszítette el a feleségét, a férjem ugyanabban az évben októberben halt meg autóbalesetben. Következett három kegyetlen év a kétségbeesés, a reménytelenség, a majdnem feladás, az esztelen társkeresés, a rossz választás, a lemondás, a beletörődés különböző megélt fázisaival. Három év alatt nagyjából sikerült meggyászolni az elveszített szeretteinket és körvonalazódni látszott, hogy mit is szeretnénk, hogyan tudnánk elképzelni az új életünket.

Mindketten tavaly augusztusban léptünk ki abból a kapcsolatból, amihez már egy jó idő óta hiba volt ragaszkodni és ez a döntés tette lehetővé, hogy ősszel mindketten feljelentkezzünk egy-egy társkereső oldalra.

Egy-két hamvába holt emailezés, néhány tétova randi után végül is idén januárjában adatott meg, hogy végre egymásra találjunk. Én irtam először levelet január 17-én, egy szombat délután. Tetszett a fénykép, de főleg a motto, ami arról szólt, hogy Zoli olyan valakit keres, aki elfogadja őt és a fiát olyannak amilyenek, és akkor ők garantáltan szeretni fogják az illető hölgyet. Ez jó kezdetnek igérkezett, tiszta és világosan megfogalmazott elvárás.

Hétfőn kaptam választ - pozitívat (Zolinak is tetszett amit a fényképen rólam látott és jó kezdetnek tekintette, hogy én is özvegy vagyok, gondolta, bizonyos hasonlóan megélt múltbeli események jó alapot biztosíthatnak egy új kapcsolathoz).

A folytatás már nem volt nehéz: irtam magamról, sokat. Gondoltam, ha elijesztem, jobb ha még az elején, mielőtt bármi is kialakulna. Zoli is írt, sokat. Gondolta, ismerjük meg egymást. Pár nap múlva már skype-on beszélgettünk és ezek nem amolyan pár perces udvariassági fordulatok voltak és nem is arról szóltak, hogy úgyis a személyes találkozás dönt el mindent stb. (bár ez igaz), hanem órákon át tartó, éjszakába nyúló, a múltat tapasztalatait és jövő beli terveket érintő, bensőséges és őszinte feltárulkozások, komoly filozofálgatások, mindennapi történések és könnyed viccelődések - szóval minden olyasmi, amiről emberek, akik már ezer éve ismerik egymást beszélgetni szoktak.

Az első találkozást megelőző és követő első hetek olyanok voltak mint egy álom. Szerelmes leveleket kaptam és írtam, verseket, dalokat küldött nekem Zoli és nyoma sem volt az oly sokszor hangoztatott "személytelen internetes társkeresés" hangulatnak. Tökéletesen romantikus volt és több udvarlást kaptam, mint valaha is "normál" ismerkedések során.
A sors és a körülmények úgy hozták, hogy csak két héttel később, február 1-én tudtunk személyesen találkozni. Kicsit izgultunk, de a lelkünk mélyén tudtuk, hogy a személyes találkozás során, már semmi olyan nem történhet, ami miatt "kiábrándulnánk" egymásból.

Csak az első háromnegyed óra volt amolyan feszengős. Meg kellet szoknunk, hogy már nem skype kamerán keresztül látjuk egymást és az előző randevúkhoz képest furcsa volt, hogy ennél az első találkozásnál már nem ismerkedtünk, hanem ott folyattuk a beszélgetést, ahol előző nap abbahagytuk.

Ettől a naptól kezdve együtt vagyunk (lassan 9 hónapja). Márciusban össze is költöztünk, azóta együtt élünk hárman, mint egy család, nyáron együtt voltunk nyaralni és a jövő májusi esküvőnkre készülünk. Bár ezt a kis összefoglalót én írom, azt hiszem Zoli nevében is (aki természetesen elolvassa, mielőtt közhírré tétetik) bátran állíthatom, hogy egymás személyében megtaláltuk azt az embert akire a szívünk mélyén vártunk és hisszük, hogy ez a szerelem életünk végéig elkísér minket az utunkon.Ági & Csabi
Viki és Jocó
Erzsébet és Sándor
Ágnes és István
Móni és Lali
Ádám és Niki
Álnéven. Ki az a Laura?
Párom baby
Újrakezdés 12 és 8 év után
Géza és Emma egymásra találása

További sikertörténetek »

Megjegyzés: egyes történetek fotói illusztrációk.

Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://etsz.parom.hu/sikertortenet/Szerelem_elso_latas_elott_56.html
Nyomtatás dátuma: 2021-07-27 22:33:00