Sikertörténetek

jegyezz meg

Gina és Ákos - Egymásra találásunk

A megismerkedésünk olyan történet, amit „utolsó esélyes"-nek lehet mondani; mind a ketten a nagybetűs „Társat” kerestük, egy olyan társat, akit szerethetünk, aki szeret és akivel kézen fogva haladhatunk az úton tovább. A kérdés kezdettől fogva ott motoszkált mindkettőnkben: létezik ilyen?
A válaszunk: igen.

A közös történetünk megírására az első legnagyobb hatást az adatlapunkon kiírt „Értékek” elolvasása adta: ESÉLY, igaz szerelem, odaadás, megbízhatóság, kiszámíthatóság, alkalmazkodás. A remény felcsillant és egyik levél a másikat követte, az idő múlásával pedig beigazolódott ki milyen „Személyiség”. Nincsenek szavak arra, hogy a személyiségünk mennyire „Közös”. A tükörképünk él a másikban. Kilométeres levelek és több órás személyes találkozás bebizonyította, hogy egymásnak vagyunk teremtve.
Hiszünk a sors kezében.

Az idő nem létezik, amikor együtt vagyunk. Az együtt töltött idő, az egyező érdeklődési körünk, az egymásra hangolódás, a közös tervezés hatalmas „Hatásként” él bennünk. Reméltük, titkon bíztunk abban, hogy a „Flow” lehet. Ma már tudjuk, hogy ez az. A másik mosolygó arca és boldog tekintete visszaigazolja ezt.
Egyszerre ösztönözzük és tanítjuk egymást. A kapcsolatunk alappillérei a kölcsönös gondoskodás, a ragaszkodás és az odafigyelés, melyek sok-sok boldogságot adnak és nem lehet betelni velük. A szerelmünk „közösen” felejteti azt az időt, amit külön kellett megélnünk mire egymásra találtunk. Hálásak vagyunk annak, hogy meghallottuk a belső hangunkat és mertünk élni az oldal által megadatott eséllyel. Ma már biztosan tudjuk azt, hogy a TÁRSUNK "szárnyakat ad" és egymást "oda visszük föl, ahova egymagunk soha nem jutnánk". Boldogan élünk EGYÜTT.

Gina és ÁkosPetra és Gyuszi boldogsága
Gyula története
Melinda és Csaba folytatás....
Edit és Józsi egymásra találása
Erzsébet és Sándor
Álnéven. Ki az a Laura?
Ildikó és Gábor
Ibolya története
Zsolt&Zsanett
Judith és László

További sikertörténetek »

Megjegyzés: egyes történetek fotói illusztrációk.

Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://etsz.parom.hu/sikertortenet/Gina_es_Akos__Egymasra_talalasunk_123.html
Nyomtatás dátuma: 2021-07-27 23:49:57