Sikertörténetek

jegyezz meg

Bianka és Andris

Tisztelt Szerkesztőség!

2011. nyarán regisztráltam az oldalra egy nagy csalódás után. Leginkább ismerkedni szerettem volna, de semmi jónak sem voltam az elrontója. Sorra érkeztek a postaládámba a levelek, több fiatalemberrel is felvettem a kapcsolatot, de senkinél sem éreztem azt a bizonyos pluszt. Egészen addig, amíg meg nem pillantottam a Párom adatlapját. Éreztem valami furcsát, nem tudom elmagyarázni hogy mit, de azt biztosan éreztem, hogy ezt a lehetőséget nem szalaszthatom el. Írtam a Kedvesemnek egy igen hosszú levelet, bemutatkoztam, hátha felkeltem az érdeklődését. Izgatottan nézegettem a levél listáknál, hogy vajon mikor olvassa el végre. Aztán végre elolvasta, de sajnos válasz nem érkezett. Még. Körülbelül 2 nap múlva érkezett meg a válaszlevél, amiben pozitív visszajelzést kaptam. Ezután elkezdtünk beszélgetni, rendszeresen tartottuk a kapcsolatot. Szeptember elején megtörtént a nagy találkozás. Bizton állíthatom, ennyire csodálatos első randevúm nem volt ezelőtt. A második randevútól hivatalosan is egy párt alkotunk, és lassan 1 éve már, hogy szerelmes vagyok Belé. Ez az 1 év tele volt boldogsággal, és úgy érzem, benne megtaláltam mindent, amit egészen addig kerestem egy férfiban.
Mindenkit csak bátorítani tudok arra, hogy regisztráljon erre az oldalra, adjon egy esélyt az internetes társkeresésnek, hiszen nem lehet tudni, hogy hogyan találkozunk a Nagy Ő-vel. Úgy érzem, nekem sikerült megtalálnom az Igazit, és ez e nélkül az oldal nélkül nem sikerülhetett volna.

Köszönöm:) Bianka


Tisztelt Parom.hu!

Többször is regisztráltam már az oldalra, hogy megtaláljam a Páromat, de sok időnek kellett eltelnie amíg sikerült. Addig voltak kisebb, nagyobb csalódásaim, de végül 2011. augusztusában rám írt a Párom. A levele nagyon felkeltette az érdeklődésemet, de pár napig nem írtam még neki. Végül megírtam a válaszomat és elkezdtünk beszélgetni. Minden nap beszéltünk. Végül elhívtam egy randevúra csütörtökön. Nagyon élveztem azt a találkozást és egyre jobban tetszett nekem a Párom. Már rögtön az első alkalommal sikerült elcsavarnia a fejemet, ugyanis a randevú végén röviden megcsókolt, majd faképnél hagyott azzal a szöveggel, hogy neki most órája lesz :) (nem mondom, bejött a taktika :D) Végül a második randitól kezdve - ami a rákövetkező hétfőn volt - egy párt alkotunk. Már majdnem 1 év telt el, hogy szerelmes vagyok Belé. Természetesen vannak közöttünk kisebb, nagyobb veszekedések, de ezek mindenhol jelen vannak, és szerencsére mi ezeket meg tudjuk beszélni :)
Szóval mindenkit csak bátorítani tudok az internetes társkeresésre, mert mindig van rá esély, hogy esetleg itt találod meg életed Párját.

Üdvözlettel: AndrisÁlnéven. Ki az a Laura?
Judit és Zsolt
Edit és Józsi egymásra találása
Géza és Emma egymásra találása
Zsófi és Laci
Márti és Joci
Balázs és Andi
Erzsébet és Sándor
Melinda és Csaba folytatás....
Orsi és Miki

További sikertörténetek »

Megjegyzés: egyes történetek fotói illusztrációk.

Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://etsz.parom.hu/sikertortenet/Bianka_es_Andris_86.html
Nyomtatás dátuma: 2021-06-15 23:18:12